Je kunt doneren aan de volgende goede doelen

Goede Doelen Cadeaukaart CliniClowns

CliniClowns

CliniClowns brengt sinds 1992 bezoeken aan kinderen in Nederlandse ziekenhuizen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn.

Goede Doelen Cadeaukaart War Child

War Child

War Child zet zich in voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen in conflictgebieden. Zo helpen ze de kinderen met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen.

Goede Doelen Cadeaukaart Reumafonds

Reumafonds

Reuma is een verzamelnaam voor meer dan 100 aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Het zijn ernstige, pijnlijke aandoeningen die dagelijks invloed hebben op het leven van bijna 2 miljoen Nederlanders en hun omgeving.

Goede Doelen Cadeaukaart KNGF Geleidehonden

KNGF Geleidehonden

Geen ander mobiliteitsmiddel biedt mensen met een beperking zoveel onafhankelijkheid als een geleidehond. Dankzij deze bijzondere honden kunnen ook zij deelnemen aan het sociale en maatschappelijke leven.

Goede Doelen Cadeaukaart KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding gelooft in de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Samen brengen we deze dag dichterbij.

Goede Doelen Cadeaukaart UNICEF

UNICEF

UNICEF gunt alle kinderen een onbezorgde kindertijd, waarin ze kunnen spelen, leren en volop kansen krijgen om hun talenten te ontwikkelen.

Goede Doelen Cadeaukaart Natuurmonumenten

Natuurmonumenten

Dat er natuur is, lijkt zo gewoon. Maar in een druk land als Nederland is dat niet vanzelfsprekend. Daarom is het zo belangrijk dat we allemaal opkomen voor de natuur in Nederland. Help mee onze natuur te beschermen.