Je kunt doneren aan de volgende goede doelen

Goede Doelen Cadeaukaart CliniClowns

CliniClowns

CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft.

Goede Doelen Cadeaukaart War Child

War Child

War Child zet zich in voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen in conflictgebieden. Zo helpen ze de kinderen met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen.

Goede Doelen Cadeaukaart ReumaNederland

ReumaNederland

Ruim 2 miljoen Nederlanders hebben reuma. Zoveel mensen met chronische pijn, vermoeidheid en fysieke beperkingen. Zoveel mensen die niet kunnen leven zoals ze willen. Die wel willen, maar niet kunnen meedoen. Voor al die mensen staat ReumaNederland klaar.

Goede Doelen Cadeaukaart KNGF Geleidehonden

KNGF Geleidehonden

Mensen die door hun handicap of aandoening kwetsbaar en afhankelijk zijn, staan soms buitenspel en kunnen in een isolement terechtkomen. Wij vergroten de kwaliteit van leven en kansen in de maatschappij dankzij de steun en de vriendschap van een professioneel getrainde hond.

Goede Doelen Cadeaukaart KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, de ziekte ontwricht je leven. Voor al die miljoenen mensen maakt KWF het verschil.

KWF Kankerbestrijding

Goede Doelen Cadeaukaart UNICEF

UNICEF

Ieder kind kan de toekomst bepalen. Ieder kind verdient de kans om groots te worden. Sterker nog, daar heeft ieder kind recht op. 

Goede Doelen Cadeaukaart Natuurmonumenten

Natuurmonumenten

Dat er natuur is, lijkt zo gewoon. Maar in een druk land als Nederland is dat niet vanzelfsprekend. Daarom is het zo belangrijk dat we allemaal opkomen voor de natuur in Nederland. Help mee onze natuur te beschermen.