Over ons

Over de Goede Doelen Cadeaukaart...

De Goede Doelen Cadeaukaart een leuk en maatschappelijk verantwoord cadeau. Door het geven van deze kaart geef je niet alleen een goed gevoel cadeau, maar steun je ook één of meerdere goede doelen. Met ons hechte team doen we er dagelijks alles aan om de zaak in goede banen te leiden. We hebben allemaal verschillende achtergronden en interesses, maar een gedeeld enthousiasme om de wereld wat beter te maken.  

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bij de Goede Doelen Cadeaukaart dragen we ook graag zelf ons steentje bij aan de maatschappij. Dit geldt net zo goed voor de duurzame koffie die we dagelijks drinken als de productie van onze kaarten. Deze vindt al voornamelijk duurzaam en verantwoord plaats. Ook zijn wij heel blij dat we mogen samenwerken met een aantal grote goede doelen: Reumafonds, KWF Kankerbestrijding, KNGF Geleidehonden, War Child, Natuurmonumenten, Unicef en CliniClowns. Steun deze organisaties en bestel nu de Goede Doelen Cadeaukaart!

Het team van Goede Doelen Cadeaukaart

Snelle en persoonlijke service

Ons team doet er dagelijks alles aan om van de Goede Doelen Cadeaukaart een succes te maken. Vraag je je af hoe wij dit doen? We zorgen er onder andere voor dat de website gebruikersvriendelijk is en houden deze up to date. Ook werken we goed samen met de aangesloten goede doelen, zodat de schenkingen altijd op de juiste plek terecht komen. Als je vragen hebt over de Goede Doelen Cadeaukaart, raden we je aan op de Veelgestelde Vragen pagina te kijken. Neem ook gerust contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zij zetten zich altijd voor 100% in om iedereen te helpen!

GoedeDoelen Cadeaukaart

  • Steun één van de 7 aangesloten goede doelen!
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur