KWF Kankerbestrijding

Goede Doelen Cadeaukaart KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding gelooft in de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Samen brengen we deze dag dichterbij.

Kanker raakt ons allemaal. 1 op de 3 Nederlanders krijgt tijdens zijn leven de diagnose kanker. Die diagnose betekent niet per se een doodvonnis, maar toch sterven er elk jaar 43.000 mensen door deze ziekte. Daarmee is kanker doodsoorzaak nummer 1 in Nederland.

Overlevingskansen verdubbeld
Gelukkig hebben we ook goed nieuws. Dankzij de inspanningen van wetenschappers over de hele wereld weten we namelijk steeds beter hoe kanker ontstaat, hoe we het moeten bestrijden en kunnen voorkomen. Sinds de oprichting van KWF Kankerbestrijding in 1949 zijn de overlevingskansen voor kankerpatiënten meer dan verdubbeld. Die vooruitgang is hoopgevend.

De dag waarop niemand meer sterft aan kanker

KWF wil kanker nog sneller en beter bestrijden. Ons ideaal is een wereld waarin niemand meer sterft aan deze ziekte. We willen dat minder mensen kanker krijgen, dat meer mensen genezen en dat patiënten een goede kwaliteit van leven hebben, tijdens en na de ziekte. Daarom zetten we vol in om deze doelen te bereiken. Samen met onderzoekers, vrijwilligers en donateurs. Draagt u ook bij aan de dag waarop niemand meer sterft aan kanker? Met uw bijdrage kunnen we baanbrekend kankeronderzoek financieren. Alle hulp is hierbij welkom. Want samen komen we steeds dichterbij. 

Adres

KWF Kankerbestrijding
​Delflandlaan 17
1062 EA Amsterdam
020 570 05 00
Goede Doelen Cadeaukaart KWF Kankerbestrijding
Goede Doelen Cadeaukaart KWF Kankerbestrijding
Goede Doelen Cadeaukaart KWF Kankerbestrijding