War Child

Goede Doelen Cadeaukaart War Child

War Child zet zich in voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen in conflictgebieden. Zo helpen ze de kinderen met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen.

Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit.
Miljoenen kinderen groeien op in oorlog. Oorlog die een verwoestende invloed heeft op hun ontwikkeling. Geweld, misbruik, verwaarlozing en verlies maken hen somber. Angstig. Agressief. Ze kunnen niet normaal kind zijn. Ze hebben het recht op te groeien in vrede. Zich op een gezonde manier te ontwikkelen, in een veilige omgeving. Te worden wie ze willen zijn. Kinderen die opgroeien tot evenwichtige volwassenen, zijn later beter in staat conflicten te voorkomen of op te lossen. Die generatie vormt de hoeksteen van een toekomst in vrede.

Laat kinderen weer kind zijn
Door War Child te steunen kunnen we oorlogskinderen beschermen en helpen om hun ingrijpende ervaringen te verwerken. Met een effectieve mix van psychosociale hulp, scholing en bescherming. Door samen met ouders, verzorgers, leraren en lokale overheden een veilige omgeving te creëren. Waar kinderen weer kind kunnen zijn. Zodat ze weer vertrouwen krijgen. In zichzelf en in hun toekomst. 

Samen halen we de oorlog uit een kind
Met de Goede Doelen Cadeaubon halen we samen de oorlog uit een kind.Vanaf €6,- help jij voor een maand een kind dat in oorlog opgroeit.

Adres

War Child Nederland
Helmholtzstraat 61G
1098 LE Amsterdam
020 422 7777
Goede Doelen Cadeaukaart War Child
Goede Doelen Cadeaukaart War Child
Goede Doelen Cadeaukaart War Child