Reumafonds

Goede Doelen Cadeaukaart Reumafonds

Reuma is een verzamelnaam voor meer dan 100 aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Het zijn ernstige, pijnlijke aandoeningen die dagelijks invloed hebben op het leven van bijna 2 miljoen Nederlanders en hun omgeving. Reumatische aandoeningen, daaronder vallen artrose, ontstekingsreuma en wekedelenreuma, zijn nog niet te genezen. De sleutel om reuma de wereld uit te helpen is wetenschappelijk onderzoek. Het Reumafonds is de belangrijkste financier van onafhankelijk wetenschappelijk reumaonderzoek in Nederland.

Beter leven met reuma vandaag
Zolang genezing niet mogelijk is, draagt het Reumafonds bij aan betere behandelmethoden. Daarnaast geven wij voorlichting over reuma. Aan mensen met reuma, hun directe omgeving, en ook aan de maatschappij. Bovendien komen we op voor de belangen van mensen met reuma.

Een wereld zonder reuma
Je gift is hard nodig. Help je ons?

Mechiel Korte (55) is hoofddocent farmacologie aan de universiteit van Utrecht. Hij heeft reuma, ankyloserende spondylitis, oftewel de ziekte van Bechterew. Bert Jan (17), zijn zoon, kampt met jeugdreuma. “De pijn is niet het ergste, maar het is de intense vermoeidheid die je sloopt.”

Adres

Reumafonds
Dr. Jan van Breemenstraat 4
1056 AB Amsterdam
020 589 64 64
Goede Doelen Cadeaukaart Reumafonds
Goede Doelen Cadeaukaart Reumafonds
Goede Doelen Cadeaukaart Reumafonds