Sinterklaas cadeau

Een dinerbon als Sinterklaas cadeau..

"Sinterklaas kapoentje gooi een etentje in mijn schoentje!"

Nee, dat klinkt niet. Toch is een dinerbon wel een erg mooi sinterklaas cadeau! Met de NationaleDinerbon kan het door jou uitgekozen 'zoete kind' zelf kiezen uit bijvoorbeeld een gezellige avond met vrienden in een eetcafé in de buurt of een romantisch etentje in een sterrenrestaurant. De lekkerste en leukste restaurants van Nederland zijn bij de Nationale Dinerbon aangesloten dus dat beloofd sowieso! Met zo'n cadeau kan jij als Sinterklaas niet meer stuk. 

Een dinerbon als Sinterklaas cadeau geven

Wanneer je een dinerbon als Sinterklaas cadeau wilt geven, bestel daar dan vooral een flesje wijn bij! Met een topwijntje er bij is het geven van de Nationale Dinerbon als Sinterklaascadeau net even iets leuker en geeft u wie zoet is echt lekkers. De Nationale Dinerbon wordt altijd al verstuurd in een luxe cadeaubox, maar je krijgt ook de mogelijkheid om deze in te laten pakken zodat de dinerbon een nog feestelijker Sinterklaas cadeau wordt! 

Nationale Dinerbon bestellen 

Een Nationale Dinerbon als Sinterklaas cadeau gekregen? 

Schuif de pepernoten aan de kant en houdt een gaatje over om met dit makelijke Sinterklaas cadeau uit eten te gaan! De Nationale Dinerbon is namelijk te besteden bij de lekkerste en leukste restaurants door heel Nederland. Ga snel naar de restaurantpagina en ontdek bij welke restaurants je dit Sinterklaascadeau kan gaan besteden. Om te kijken welk bedrag er op de Nationale Dinerbon staat, voer je je 19cijferige kaartnummer in op de saldochecker. En dan, vooral niet te lang wachten en snel gaan genieten van je Sinterklaas cadeau!

Restaurantpagina   Saldochecker

 

Geef ook een dinerbon als..

Kerstcadeau

Verjaardagscadeau

Moederdag cadeau

Vaderdag cadeau

Valentijnscadeau

Afscheidscadeau