Afscheidscadeau

Een Nationale Dinerbon als afscheidscadeau

Wanneer je een afscheidscadeau geeft aan iemand doe je dit meestal om te laten zien dat je het jammer vindt dat diegene weggaat. Een persoonlijk bericht op een kaart is dan erg belangrijk. Daarnaast kan het erg lastig zijn om het juiste cadeau uit te kiezen. Met de Nationale Dinerbon kan je nooit de plank mis slaan. De Nationale Dinerbon komt altijd van pas wanneer de ontvanger zich eens culinair wil laten verwennen. Je kan nu snel en eenvoudig je afscheidscadeau bestellen via de website. De Nationale dinerbon komt altijd in een luxe giftbox, maar je kunt het geheel ook mooi laten inpakken en er voor kiezen om ook een flesje wijn bij het afscheidscadeau te bestellen. Zo geef je een afscheidcadeau om niet snel te vergeten!

Nationale Dinerbon bestellen 

De Nationale Dinerbon als zakelijk afscheidscadeau

Wanneer je een mooi afscheidscadeau zoekt voor een zakelijke relatie of een vertrekkend personeelslid leent de Nationale Dinerbon zich daar ook uitstekend voor. De Nationale Dinerbon is gemakkelijk op factuur te bestellen. Daarnaast kan de Nationale Dinerbon gepersonaliseerd worden met een bedrijfslogo of bedrijfsfoto. Voor meer opties voor uw bedrijf, neem contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar: 033 - 202 2271

Een Nationale Dinerbon als afscheidscadeau gekregen?

Ga dan lekker uit eten bij een van de leukste aangesloten restaurants door heel Nederland. Op de restaurant pagina kan je vindenw elke aangesloten restaurants er bij jou in de buurt zitten. Je hoeft alleen maar je postcode of plaatsnaam in te vullen! Wil je weten welk bedrag er op je afscheidscadeau staat om te besteden bij een van de acceptanten? Dat kan je snel zien op de pagina van de saldochecker.

Restaurantpagina   Saldochecker

 Geef ook een dinerbon als..

Kerstcadeau

Sinterklaas cadeau

Moederdag cadeau

Vaderdag cadeau

Valentijnscadeau

Verjaardagscadeau